Cruise met Swan Hellenic’s SH Diana

De SH Diana is het nieuwste juweel in de vloot van Swan Hellenic, sinds 2023. Met plaats voor slechts 192 passagiers biedt dit schip een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort. De elegante vijfsterren accommodaties zorgen ervoor dat elke gast zich thuis voelt. Wat dit schip echt bijzonder maakt, is het hoogste niveau van persoonlijke service. Of je nu de Middellandse Zee verkent of geniet van de voorzieningen aan boord, de SH Diana belooft een onvergetelijke reis.

De SH Diana is niet zomaar een cruiseschip; het is een drijvend paleis dat luxe en comfort combineert met een intieme sfeer. Laten we eens kijken naar wat dit elegante schip te bieden heeft.

Cruise met Swan Hellenic's SH Diana. Bekijk het complete cruise aanbod op Cruise2Travel. Boek nu!

Grootte en Capaciteit

De SH Diana is indrukwekkend groot met een lengte van ongeveer 125 meter en een breedte van 21 meter. Ondanks zijn statige afmetingen biedt het schip plaats aan slechts 192 passagiers. Dit zorgt voor een exclusieve ervaring met veel ruimte en privacy.

Voor diegenen die zich afvragen hoe het voelt om op een schip van deze grootte te zijn: denk aan een boutique hotel op het water. Elke passagier heeft veel ruimte om te ontspannen en te genieten, zonder de drukte van grotere cruiseschepen. Dit betekent ook dat de persoonlijke service ongeëvenaard is, met een hogere bemanningsdichtheid per passagier.

 

Ontwerp en Bouw

Het ontwerp van de SH Diana straalt elegantie en moderniteit uit. Swan Hellenic heeft gebruik gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen om een schip te creëren dat zowel duurzaam als luxueus is. De interieurs zijn ingericht met verfijnde meubels en chique decoraties, waardoor elke ruimte stijlvol en comfortabel aanvoelt.

Bij de bouw van de SH Diana is er veel aandacht besteed aan details en kwaliteit. Materialen zoals marmer, teak en hoogwaardig staal zijn gebruikt om duurzaamheid en esthetiek te garanderen. De ontwerpers hebben ook gezorgd voor grote ramen in de gemeenschappelijke ruimtes en hutten, zodat passagiers optimaal kunnen genieten van het uitzicht op zee.

Elk detail is zorgvuldig gepland om een gevoel van luxe en exclusiviteit te bieden. Denk aan cabana’s op het zonnedek en een spa die voelt als een toevluchtsoord. Het schip is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en een werkelijk onvergetelijke ervaring te bieden.

Of je nu kiest voor een wandeling op het dek of een ontspannende middag in de spa, de SH Diana biedt het allemaal. Het is zonder twijfel een pareltje op het water, ontworpen om te imponeren en te verwennen.

 

Voorzieningen en Faciliteiten

Aan boord van de SH Diana geniet je van een scala aan luxe voorzieningen en faciliteiten. Deze zijn ontworpen om jouw cruise niet alleen comfortabel, maar ook onvergetelijk te maken. Laten we de verschillende eetgelegenheden, recreatieve activiteiten en spa- en wellnessfaciliteiten eens nader bekijken.

Eetgelegenheden

De SH Diana biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes.

  • Hoofdrestaurant: Het hoofdrestaurant serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner. Het biedt een breed scala aan internationale gerechten, allemaal bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten. De sfeer is elegant maar ontspannen, ideaal voor een rustig diner.
  • Bistro: Voor een meer informele eetervaring kun je terecht in de bistro. Hier vind je lichte maaltijden, snacks en een selectie van drankjes. Het is de perfecte plek voor een snelle hap of een gezellige middag met vrienden.
  • Alfresco Dining: Geniet van een maaltijd in de buitenlucht met het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee als achtergrond. Deze eetgelegenheid biedt vers bereide gerechten, vaak met een focus op lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
  • Roomservice: Voor degenen die liever in de privacy van hun eigen hut eten, biedt de SH Diana een uitgebreide roomservice. Bestel een volledige maaltijd of een kleine snack, en geniet ervan in je comfortabele hut.

Recreatieve Activiteiten

Of je nu actief wilt zijn of juist ontspannen, de SH Diana heeft voor ieder wat wils.

  • Zwembad: Ontspan bij het zwembad op het zonnedek. Met comfortabele ligstoelen en een poolbar binnen handbereik, is dit de ideale plek om te relaxen en te genieten van de zon.
  • Fitnesscentrum: Blijf fit en actief tijdens je cruise. Het fitnesscentrum is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Perfect voor een ochtendworkout of een middagtraining.
  • Bibliotheek: Zin in wat rustige tijd? Bezoek de bibliotheek aan boord. Hier kun je een goed boek lezen of een van de comfortabele zitplaatsen gebruiken om te ontspannen.
  • Theater: Geniet van avondlijke entertainment in het schip’s theater. Van live muziek en shows tot films en lezingen, er is altijd iets te beleven.

Spa en Wellness

Voor ultieme ontspanning kun je terecht in de spa- en wellnessfaciliteiten van de SH Diana.

  • Spa: De spa biedt een scala aan behandelingen, van massages tot gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Laat je verwennen door ervaren therapeuten en kom volledig tot rust.
  • Sauna en Stoombad: Ontspan in de sauna of het stoombad, ideaal om je spieren te ontspannen na een dag vol activiteiten of gewoon om even helemaal tot jezelf te komen.
  • Wellnessprogramma’s: Naast individuele behandelingen biedt de spa ook wellnessprogramma’s aan. Denk aan yoga- en meditatiesessies, speciaal ontworpen om je mentale en fysieke welzijn te bevorderen.
  • Schoonheidssalon: Voor een beetje extra verwennerij kun je terecht in de schoonheidssalon. Laat je haar, nagels en huid verzorgen door deskundige professionals.

Persoonlijke Service van Hoogste Niveau

Aan boord van de SH Diana beleef je een cruise-ervaring zoals geen ander. Het schip staat bekend om zijn uitmuntende persoonlijke service, waardoor elke gast zich speciaal en gewaardeerd voelt. Van de toegewijde bemanning tot de unieke aandacht voor detail, de service aan boord is niets minder dan uitzonderlijk.

Bemanning en Gastvrijheid

De bemanning van de SH Diana speelt een cruciale rol in het creëren van een warme en gastvrije sfeer. Elk bemanningslid is getraind om de hoogste normen van gastvrijheid te leveren. Ze zijn niet alleen vriendelijk en professioneel, maar ook benaderbaar en attent op de behoeften van elke gast.

  • Toewijding: De bemanning is altijd alert en klaar om te helpen. Of je nu vragen hebt over de voorzieningen aan boord of aanbevelingen nodig hebt voor excursies aan wal, ze staan altijd voor je klaar.
  • Gastgeoriënteerde Houding: Elke interactie met de bemanning is een kans om je verblijf aangenamer te maken. Ze onthouden je naam, je voorkeuren en zorgen ervoor dat je je thuis voelt vanaf het moment dat je aan boord stapt.
  • Respect en Discretie: De bemanning behandelt elke gast met respect en discretie. Ze begrijpen het belang van privacy en zijn altijd beleefd en professioneel.

Unieke Persoonlijke Aandacht

Aan boord van de SH Diana krijg je persoonlijke aandacht die verder gaat dan de standaard service. Er zijn talloze manieren waarop de bemanning en het schip je verblijf bijzonder maken.

  • Persoonlijke Welkom: Bij aankomst wordt elke gast persoonlijk verwelkomd en naar zijn of haar hut begeleid. Dit zorgt ervoor dat je je meteen welkom en gewaardeerd voelt.
  • Op Maat Gemaakte Ervaringen: De bemanning kan activiteiten op maat regelen, zoals speciale diners op het dek, privé rondleidingen of exclusieve wellnessbehandelingen. Wat je wensen ook zijn, ze doen hun uiterste best om ze te vervullen.
  • Aanpassing aan Voorkeuren: Als je specifieke dieetwensen hebt of speciale verzoeken tijdens je verblijf, wordt hier direct rekening mee gehouden. De keukenbrigade en de bediening zorgen ervoor dat elke maaltijd en service perfect aansluit bij je behoeften.
  • Dagelijkse Check-ins: De bemanning checkt regelmatig in bij de gasten om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en biedt proactief hulp en suggesties voor activiteiten en diensten aan boord.

Elke stap van de weg, van het moment dat je aan boord stapt tot het moment dat je weer van boord gaat, zorgt de SH Diana ervoor dat je je gewaardeerd en speciaal voelt. Het is deze ongeëvenaarde aandacht voor detail en persoonlijke service die de cruise-ervaring echt buitengewoon maakt.

Middellandse Zee Cruises

De SH Diana neemt je mee op onvergetelijke cruises door de betoverende Middellandse Zee. Wat kun je verwachten? Adembenemende bestemmingen, unieke ervaringen en de hoogste kwaliteit aan service en comfort. Laten we eens kijken wat deze cruises te bieden hebben.

 

De SH Diana, het grootste schip van Swan Hellenic, biedt sinds 2023 cruises aan voor slechts 192 passagiers. Met elegante vijfsterren accommodaties en een ongeëvenaarde persoonlijke service is de SH Diana de perfecte keuze voor een luxe Middellandse Zee cruise. Elke cruise biedt adembenemende bestemmingen en unieke ervaringen, alles verpakt in een sfeer van comfort en exclusiviteit. Overweeg een reis met de SH Diana voor een onvergetelijke vakantie. Boek vandaag nog je cruise en ontdek de magie van de Middellandse Zee!

 

 

 

Offerte

Offerte

Selectievakjes