NORWEGIAN CRUISE LINE                ALGEMEEN                   KENMERKEN                      DEKKENPLAN                 HUTCATEGORIE                   FOTO’S

Norwegian Star, vrijheid, flexibiliteit en plezier voor een onvergetelijke cruise met Norwegian Cruise Line

Een cruise met de Norwegian Star van Norwegian Cruiseline is een van de meest unieke manieren om te reizen. De prachtige schepen bieden een volledig gerenoveerde ervaring en alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke reis. Of u nu de Middellandse Zee wilt verkennen, Noord-Europa wilt ontdekken, door Zuid-Amerika wilt reizen of de Transatlantische Oceaan wilt oversteken, Norwegian Star levert altijd een fantastische ervaring.

 

Bovendien heeft Norwegian Cruiseline het Flexibele cruisemodel ‘Freestyle Cruising’ geïntroduceerd, waardoor u kunt genieten van een volledig op maat gemaakt en stressvrije reiservaring. Dit artikel geeft je inzicht in de vele faciliteiten, activiteiten en culinaire hoogstandjes die je kunt verwachten van een Norwegian Star-cruise.

 

De Norwegian Star biedt een scala aan accommodaties om uit te kiezen, met hutten in verschillende formaten en prijsklassen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu wilt genieten van een modern ingerichte hut met alle nodige faciliteiten of wilt verblijven in een ruime suite met een eigen balkon, Norwegian Star zorgt ervoor dat u zich thuis voelt op zee. Met een ongelooflijk vriendelijke bemanning aan boord, is het gemakkelijk om u te ontspannen en te genieten van alles wat de Norwegian Star te bieden heeft.

 

Faciliteiten aan boord van de Norwegian Star

Aan boord van de Norwegian Star zijn er volop faciliteiten en activiteiten om uit te kiezen. Norwegian Star zorgt ervoor dat uw dag op zee gevuld is met tal van activiteiten om uit te kiezen

Wil je graag een actieve vakantie, dan zijn er verschillende sportmogelijkheden aan boord van de Norwegian Cruise Line zoals een basketbalveld, volleybalveld en atletiekbaan? Een beetje vriendelijke competitie kan nooit kwaad! Wil je jezelf liever alleen in het zweet werken, bezoek dan het Pulse Fitness Center, met een mix van machines en gewichten en diverse trainingslessen.

Wil je juist ontspannen? Dan is de Mandara Spa de perfecte oplossing. Hier kun je genieten van schoonheidsbehandelingen, massages en echt tot rust komen in verschillende jacuzzi’s en de thermische suite.

 

Maar waar Norwegian Cruise Line echt op uitblinkt, is het fantastische entertainment. Of je nu van muziek, theater of dans houdt, er is voor elk wat wils! De shows op de Norwegian Star zijn van zeer hoge kwaliteit en er zijn verschillende bars en clubs voor een gezellige avond.

Er zijn 11 bars en lounges om te genieten van het perfecte drankje, het Stardust Theater voor entertainment in Broadway-stijl en de bioscoop aan boord om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste films.

 

Culinair genieten aan boord van de Norwegian Star

Wat betreft culinair genieten zit je op de Norwegian Star ook goed! De culinaire reis aan boord is werkelijk fantastisch.

The Norwegian Star biedt uitstekende eetgelegenheden om uit te kiezen als onderdeel van het freestyle cruising-ethos. Er zijn verschillende restaurants om uit te kiezen, variërend van een buffetrestaurant tot een Frans en Japans specialiteitenrestaurant en een steakhouse. En het beste van alles is dat Freestyle Cruising betekent dat je kunt eten waar en wanneer je maar wilt!

Als je een kleine vergoeding betaalt, heb je de keuze uit restaurants zoals het Japanse Teppanyaki, het Franse restaurant Le Bistro en het chique Cagney’s Steakhouse.

 

De Norwegian Star is het schip om op te varen als je van een unieke en onvergetelijke ervaring houdt. Met haar kenmerkende graphics op de romp, ruime accommodaties en een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en activiteiten, is er voor elk wat wils. En met het Freestyle Cruising concept kun je alles aanpassen aan je persoonlijke wensen. Bereid je voor om enkele van de meest fantastische bestemmingen ter wereld te verkennen en geniet van het beste dat Norwegian Cruise Line te bieden heeft!

Zoekopties (Klik om te verwijderen)
    Filters

    Op zoek naar de beste cruises…


    Offerte

    Offerte

    Selectievakjes